Voor wie

Voor jou wellicht, masochistisch als jij bent. Zoals ik kan genieten van pijn uitdelen, kun jij genieten van het ontvangen hiervan.
Wie weet wel tot in subspace.

In ieder geval moet je lichamelijk en geestelijk goed gezond zijn, wanneer je voor een stevige sessie komt bij mij.
Heb je een handicap, dan hoeft dat ook geen probleem te zijn. Ik deins er in ieder geval niet voor terug, jij toch ook niet?

Ook moet je tijdelijke sporen op jouw lijf kunnen verdragen (niet in gezicht en/of hals, armen en handen). Kun je geen tijdelijke sporen hebben, dan ben jij niet de juiste persoon hiervoor.

Gebruik je medicatie, stel mij dan hiervan op de hoogte in ons voorgesprek. Het is tenslotte wel handig wanneer je bv bloedverdunners gebruikt, om mij dat even te melden.
Niet dat bv een naaldenspel dan onmogelijk zou zijn, welnee. Ik leg alleen wat meer ‘doekjes voor het bloeden’ neer..

Ik speel graag met jouw lijf en geest, maar niet met jouw gezondheid.

Ben je nog geen gevorderde sm-er, maar wel nieuwsgierig tot hoever jij zou kunnen gaan voor mij, dan mag je ook reageren. Iedereen moet tenslotte ergens beginnen.

Ten alle tijde heb je de mogelijkheid om het genade-woord te gebruiken, alleen zal daar ook een ‘prijs’ op staan.

Wellicht ten overvloede vermeld ik hier nog bij dat zelfs masochisten pijn beter (en langer) kunnen verdragen wanneer er een opbouw in zit.
Ik begin rustig aan met het toedienen van pijn, kijk hoe je reageert en bouw dit op met wat heftiger pijnprikkels. Wanneer de endorfinen loskomen kan de pijn dragelijker en zelfs lekker worden.
Dit in combinatie met adrenaline die vrijkomt door de spanning die al opgebouwd is, kan dit soms zorgen voor subspace – een heerlijke ‘flow’ waarin je terecht kunt komen.

En rustig aan beginnen doe ik niet omdat ik jou als masochist onderschat, maar omdat ik het liefst lekker lang door wil kunnen gaan..

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus